Рецептите ан мама Еми
BGtop Топ класация МегаРейтинг Top4e.Info - Класацията на българските сайтове. Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Софтуер за тестове за Служби по трудова медицина

Този софтуер е създаден специално за нуждите на службите по трудова медицина. Приложението предлага възможност за обучение, провеждане на изпити, следене на резултатите и издаване на необходимите удостоверения. Изградено е изцяло web-базирано с цел улеснение, спестяване на време и средства за провеждането на обучения.

Административен профил

Сами създавате тестове според Вашите изисквания в модул "Нов тест". Всеки тест съдържа 30 въпроса и има един единствен верен отговор. Броя на възможните отговори е до 5 бр. Категориите към които може да закачите тестовете са: ГУТ/КУТ, ОБЗР/Инстуктажи, ПБ/ПДП, II-ра група, III-та група, IV-та група, V-та група, Неелектрически персонал. Можете да редактирате всеки един тест, чрез модула "Редактиране".

Модулът "Управление-Профили", съдържа два раздела: "Създаване на профил" и "Активни профили". Чрез "Създаване на профил" въвеждате информацията за всеки който ще подлежи на обучение. За всеки нов профил, автоматично ще се генерират username и password. За да дадете достъп на съответното лице до системата за обучение, е нужно да изпратите данните по e-mail.След създаването на профилити в "Активни профили" можете да следите напредъка със съответните тестове на лицето. От тук се изтрива и достъпът до приложението за лицата които са приключили обучението си.

"Архив" е модулът, чрез който ще разпечатвате удостоверения и протоколи във връзка с преминатото обучение на лицата. В приложението са заложени следните документи: Протокол, Удостоверение чл.24, Удостоверение чл.6 ал.1 т.1, Удостоверение чл.9 ал.44. Документите се генерират автоматично.

В "Учебни материали" са качени учебни материали в различни раздели и нормативни наредби. Този модул е достъпен и в двата вида профили(Административен и Потребителски).

Потребителски профил

Всяко лице преминаващо обучението, трябва да получи данни за достъп до приложението(по e-mail) . Нужните тестове за покриване на обучението са 3 бр. Един се определя от Вас, според групата за която се явява лицето. Другите два са ПБ и ПДП(Първа долекарска помощ) и те са задължителни. Това са единствените тестове до които потребителят ще има достъп.

В модул "Упражнения", потребителят ще може да се упражни на всеки един от трите теста(неограничен брой пъти).

В модул "Изпит", всеки от потребителите ще може да следи напредъка си. От тук и ще избира начало на тестовете.

Третият достъпен модул е "Учебни материали".

Галерия на Приложение за тестове за Служби по трудова медицина

Модул "Нов тест"

Модул "Нов тест"

Модул "Създаване на профил"

Раздел "Учебни материали"

Вход в приложението

Модул "Архив"

За повече информация свързана с този софтуер се свържете с нас!

При интерес от Ваша страна ще ви дадем двудневен достъп до demo-версията на приложението!

Служба Трудова Медицина - СТМ Професионал ООД